Stedet & Naturen


Vi købte stedet i november 2016 efter at have været på udkig efter sådan et sted i flere år. Vi ville gerne bo tæt på Aarhus – og vores børn – og vi ville gerne kunne skabe et sted, hvor der var plads til lidt af hvert.

Det mener vi, at vi har fundet her.
Vi tilbyder korttidsudlejning at et annekshus på 75 kvm med plads til op til 4 personer.

Bed & Breakfast, mødelokaler og kurser. Stresscoaching & workshops.    Billede 17-01-2017 08.27.51 (1)

Billede 17-01-2017 08.48.49    Revelhøjvej 3

 

På grunden er der hyggelige fordybelses-områder, hvor man kan stoppe op og tænke, slappe af, snakke sammen og nyde et kop medbragt kaffe eller the. Et bålområde, en shelter, flere bænke- og stoleområder, en lysning i skoven, en hængekøje, en meditations-plads og fred og ro.

Huset er fra 1912 og om- og tilbygget af flere omgange.

Rasmus, der er “manden i huset”, har fået et stort ønske om eget maskinhus realiseret. Her er plads til veteran traktoren, diverse vogne og maskiner og til vores egne biler. Herudover er en af bygningerne et dejligt værksted, hvor vi kan udfolde vores kreative evner både for os selv og med børn og børnebørn.

Rasmus er til daglig ekstern sælger. Han besøger større VVS forretninger og servicerer dem, når der skal gives priser på større entrepriser. Fritiden bruges hjemme på grunden og en drøm om restauraring af en veteranbil er også på ønskesedlen.

Hanne arbejder med drift at Naturstedet Bo & Balances forskellige aktiviteter. Det er  udlejning af annekshus, stresscoaching, diverse workshops og stressrådgivning pr. telefon.

Hanne har i mange år været selvstænding med drift af restauranter og butik med firmagaver og har i en årerække været leder i Aarhus Kommune.

Hanne og Rasmus har 3 voksne børn, 2 børnebørn og en lille hund der hedder Luna.